GİRESUN / ALUCRA - ALUCRA ŞEHİT ER ZÜLKİF TEKİR İLKOKULU

Nis

Çocuk yurdun temelidir. Bu ülkenin geleceği çocuklarımızdır.Çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ilçemiz kapalı spor salonunda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösteriler ve yarışmalarla büyük bir coşkuyla kutlandı. Programa ilçemiz kaymakamı Sayın Muhammet CENGİZ beraberinde protokol ve değerli velilerimiz katıldı.

Programda emeği geçen bütün öğretmenlermize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 2. sınıflarımıza "Geleneksel Sanatlarımız" aktarıldı

Kurum müdürü Zehra Yağmur ZORBA’ya ve Halk Eğitim Kursu hocalarımıza teşekkür ederiz

Nis

4-A Sınıfı öğrencilerimiz Filistin'deki masum arkadaşları için Ramazan Ayı boyunca sınıf kumbaralarında para birktirdiler. Sadaka kutusunda biriktirdiklerini Filistin'e ulaştırmak üzere İlçe Müftümüz Adem AKÇELİK'e bugün teslim ettiler. Öğrencilerimizi bu güzel düşünceleri için tebrik ediyor ve İlçe Müftümüz Adem AKÇELİK'e öğrencilerimizi ağırlamasından dolayı teşekkür ediyoruz.

Nis

"Gençken bilgi ağacını dikelim ki yaşlandığımızda gölgesinde barınacak bir yerimiz olsun."

Kıymetli çınarlarımız, yaşayan tarihimiz, yol göstericimiz olan büyüklerimizin Yaşlılar Haftası kutlu olsun.

2-B sınıfına teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzda velilerimizin de katılımıyla gerçekleştirildi. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Çanakkale Geçilmez, Vatan Bölünmez

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programı, İlçe Mili Eğitim Müdürümüz Sayın Ünal SARAÇOĞLU'nun katılımıyla okulumuz konferans salonunda yapıldı. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın"

Mrt

Olası depremlere karşı okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. İlk siren sesiyle çök-kapan-tutun yapan öğrencilerimiz, ikinci siren sesiyle daha önceden belirlenmiş olan güvenli bölgede toplandılar.

Şbt

Okulumuz Alucra Şehit Er Zülkif Tekir İlkokulu öğrencilerinin, kardeş okulumuz Apaydın İlkokulu öğrencilerine ülkemizin yaşamış olduğu deprem felaketinde yanlarında olduklarını yazarak, güzel dilekleri ile yüzlerini güldürdüler.

Böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması temennisi ile...

Şbt

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik. Kaybedeni olmayan bir yarışma oldu. Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize ve destek veren velilerimize teşekkür ederiz.