GİRESUN / ALUCRA - ALUCRA ŞEHİT ER ZÜLKİF TEKİR İLKOKULU

Şbt

İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik. Kaybedeni olmayan bir yarışma oldu. Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize ve destek veren velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 2.dönem Öğretmenler Genel Kurul Toplantısı Okul Müdürümüz Alim DUYUŞ başkanlığında yapıldı.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sonuna geldik. Birinci sınıf öğrencilerimizin karnelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ünal SARAÇOĞLU ve Şube Müdürleri verdi.

İYİ TATİLLER :)

Ock

Milli Eğitim Bakanlığının dönem sonu faaliyetleri kapsamında paylaştığı etkinlikleri okulumuzda uyguladık. Çocuklar eğlenerek öğrendiler.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın dönem sonu faaliyetleri kapsamında paylaştığı "Söyleşi: Tecrübe Paylaşımı" etkinliği için okulumuzda meslek erbabı velilerimizi ağırladık. Öğrencilerimize, kendilerini ve mesleklerini tanıtma davetimizi kırmayıp geldikleri için ;

Hakim Sayın Mahmut ÇAKIR,

İlçe Müftüsü Sayın Adem AKÇELİK,

İlçe Nüfus Müdürü Emine DURAN,

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Zeynel ÖZDEMİR,

İlçe İmamı Sefa AKSOY,

Hemşire Büşra ÖNAL,

Katip Nazlı ŞERBETÇİ,

Polis Memuru Adem KURT ve Trafik Polisi Ferdi IŞIK'a TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi Dede Korkut Hikayeleri Yazma" yarışması kapsamında kendi yazdığı "Mehmet ile Dev" hikayesiyle 2-A sınıfından Kadir Doruk ÇAKIR ilde okulumuzu temsil edecektir. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ock

"Sözlük Tasarımı" yarışmasında ilçemizi temsilen ile gönderilen sözlükleri tasarlayan üç öğrencimiz ve sözlükleri. Öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve velilerini emeklerinden ötürü tebrik ederiz.

Öğrencilerimiz ;

3-A Elif Ravza BIYIKCI

3-C Tolga ÖNAL

2-B Ertuğrul Selim KOÇ

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" "En İyi Afiş" etkinliği kapsamında ilçemizi temsilen gönderilen afişlerimiz.

Öğrencilerimiz ;

Reyyan Asel ÇAMLITEPE (4-A)

Bünyamin TAVMAN (4-B)

Asel Nur Miray TAYLAN (4-C) öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

1-A Sınıfının "Geri Dönüşüm Kıyafet Defilesi" etkinliği yapıldı. Öğrenciler hazırladıkları kıyafetleri sergiledi.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefat Yıldönümü sebebiyle 09.05'te tüm ilçede duyulan siren sesi ile okul bahçemizde bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk. Ardından İstiklâl Marşımızın okunması ve öğrencilerimizin hazırladığı programın sergilenmesi ile "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" sona erdi. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ünal Saraçoğlu, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ünal SARAÇOĞLU ve Değerli Velilerimizin katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı okul bahçemizde büyük bir coşkuyla kutladık. Cumhuriyetimizin 100. yaşı kutlu olsun

Ekm

Tüm ilçede eş zamanlı deprem tatbikatı yapıldı. Okulumuzda da ilk sirenle öğrencilerimiz çök-kapak-tutun yapıp ikinci sirenle okulu tahliye etti ve daha önceden belirlenmiş olan bahçedeki güvenli bölgede sıraya girdiler.

Ekm

Öğrencilerimiz kukla gösterisi ile hafızalarından silemeyecekleri, doyasıya eğlendikleri bir gün geçirdi.

Eyl

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız okul müdürümüz Alim DUYUŞ başkanlığında yapıldı. 2023-2024 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği üyeleri velilerimiz arasından seçildi. Ardından öğretmenlerimiz sınıflarında veli toplantılarını gerçekleştirdi.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının İlk Zili Çaldı.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ünal Saraçoğlu okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimize ve ögretmenlerimize yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini iletti.